lördag 22 maj 2010

Första halvlek avklarad i Eurovision-land

Det har gått en vecka sedan jag ankom till Eurovision-land. Känns som igår men också som en evighet sedan. Förra lördagen var det regnigt och småkallt. Nu är det högsommar värme. Egentligen borde jag skriva dagbok för att komma ihåg när saker och ting skedde. Men jag har ju foto och video dokumentation.

Grekerna har förberett sig för ett kallt klimat och tagit med sig mössor. Kanske hoppades de på snö och skidväder istället för norsk värmebölja.
Holland har visst kollat in mig och Roger och kopierat vår idé med svandunsboor. Men det gör inget – bara ett tecken på att vår utstyrsel fungerar internationellt. Givetvis satsar holländska teamet på nationalfärgen orange.Ukraina är ett sportigt gäng och de har packat ner ett antal fotbollar i sitt bagage. Är detta ett tecken på att klimatet har blivit tuffare i Eurovision världen? Hoppas bara att eventuella fotbollshuliganer håller sig på avstånd.
Presscentret är inhyst i ett megastort tält och golvet är allt annat än stabilt. Att sitta här är som att var omgiven av en hord elefanter. Men man vänjer sig. Följ med på en liten tur back stage.
Foto, video: Lilian, Roger

2 kommentarer:

Markus Gisslén sa...

Dun-boa är aldrig fel... Kommer du till Club Latter & esctoday´s fest på fredag??? Jag ska DJ:a där, kom och hälsa i så fall... KRAM

Liza sa...

Verkligen kul med dina live bloggar! Nu får man se lite av allt i Oslo innan man kommer ner. Många härliga skratt blir det också. Bra jobbat! Kram