måndag 24 maj 2010

Another glamorous day in the Eurovision-land

Ambassadbesök och officiell invigning i Oslo Rådhus. Nu stiger tempot och temperaturen ytterligare i Eurovisionens värld.

Även om många har varit här en hel vecka så var det först igår söndag som Eurovision Song Contest officiellt invigdes. Det skedde med stil och istället för röda mattan som man har i Oscars, så fick deltagarna skrida fram till Rådhusets pampiga entré på rosa mattan. En färg som matchar årets logotype.Innan invigningen hann vi också med ett besök på Finlands ambassad och där var  det givetvis Kuunkuiskaajat hedersgäster. Nyfriserade dagen till ära. Värd för tillställningen var ambassadör Hans Ottelin.
Själv passade jag på att göra ett eget lite inslag i diplomatmiljö. Jag har ju min Bollywood karriär att tänka på.Anna Bergendahl skred fram med Christer Björkman vid sin sidan. Hon var också nyfriserad och klädd i en klänning från Tiger med matchande Eurovision-färger.Både Eva Rivas från Armenien och Filip från Portugal hade tagit finkläderna på. Det hade även denna okände man vars skor jag fick fotografera.

Inga kommentarer: