lördag 6 mars 2010

Melodifestivalens andra chans blev skrällarnas afton

Vilka skrällar det blev i andra chansen! Ballad-Jessica och Schlager-Pernilla tog hem det. Grattis! Ni har gjort att allas gissningar kom på skam.Ni är också återställt jämställdheten i finalen och likaså har snittåldern gått upp bland de tävlande.Se upp tonårspojkar - nu börjar de mogna kvinnorna visa var skåpet ska stå!

Vart tog NEO och Crucified Barbara vägen? Och Alcazar som åkte ut redan i första svängen. Detta om något visar att förhandsfavoriter bland publiken i arenan inte med självklarhet blir favoriter i TV-soffan.
Kvällens tillställning blev som väntat - oliiidligt spännande. Mer än de flesta kunnat ana. Gissa om det gick ett sus genom presscentret när det visade sig att Kalle och Orsagänget slog ut kvällens förhandsfavorit NEO.

Att vara med i Melodifestivalens andra chans kan inte vara något för hjärtsvaga individer. Det är knappt att vi åhörare klarar av det.

Nu har vi ett finalfält till nästa lördag och nu väntar alla med spänning på startordningen för de tävlande.
Med tanke på vad som hänt de senaste veckorna så finns det absolut INGEN självklar vinnare på lördag.

På lördag ser vi fram emot att höra följande låtar:
Andreas Johnson: "We Can Work It Out"
Anna Bergendahl: "This Is My Life"
Darin: You're Out Of My Life
Eric Saade: "Manboy"
Ola: "Unstoppable"
Pernilla Wahlgren: "Jag vill om du vågar"
Jessica Andersson: "I Did It For Love"
Peter Jöback: "Hollow"
Salem Al Fakir: "Keep On Walking"
Timoteij: "Kom"

Källa/foto: SVT

1 kommentar:

Mirza sa...

Drev också en ESC blogg :) Men jag var tvungen att lägga ner bloggen eftersom min Glee blogg - Blev Sveriges största Glee blogg =) Men keep the good work up!