torsdag 22 maj 2008

Håller Charlottes nerver och kan schlagerhuliganerna behärska sig?


Tyvärr har Eurovision Song Contest drabbats av huliganism. Det är inga slagsmål mellan länderna utan buande fans som saknar vett och etikett. En del klarar inte av att hålla sig till den gyllene spelregeln som säger att man inte uttrycker sitt missnöja med högljudda bu-rop. Självklart kan man inte gilla alla bidragen men man då får man hålla det för sig själv eller låta bli att applådera. Vi hoppas att Charlotte är i toppform. Jag har gjort vad jag kunnat och införskaffat en gul topp men silverinslag och nya silverskor. För första gången sedan vi kom har vi idag besökt gamla stan och shoppingkvarteren under dagtid. Det hektiska schemat har gjort att vi tidigare bara cirkulerat mellan presscentret, arenan och vårt boende. Tro det eller ej men vi har en egen ”Carola-fläkt” på vårt rum.
Även Bosnien & Hercegovinas artister var ute på stan och vi fångade dem på bild. De är redan klara för final sedan i tisdags. Nu laddar vi med en liten tupplur inför kvällens spännande tillställning. Vi håller tummarna för Perelli. Det spekuleras nu rent allmänt om att även Ungern ska klara sig vidare med sin vackra ballad som sjungs både på engelska och ungerska. Och det ser också ljust ut för Portugal.

Har ju glömt att säga att Polens Isis (finalklar i semi 1) blev mycket imponerad av mina fjädrar i rött och vitt under efterfesten. Här får ni bildbevis.
Inga kommentarer: