torsdag 15 maj 2008

Det börjar hetta till i Belgrad

Kan inte låta bli att skriva några rader även om resväskan inte är klarpackad. Ni måste ju få höra det senaste skvallret. Varje år är det något land som "hotar" att lämna tävlingen. Nu verkar det vara Rysslands tur eftersom de inte får scenen som de önskat. Det hela är troligen en form av marknadsföring! Värre är väl ändå att Ani Loraks (Ukraina) Roberto Cavalli klänning har anlänt men den är 1 storlek för liten!! Voi voi som vi säger i Finland. Vår egen Perelli är också i blåsväder efter att ha blivit jämförd med en norsk porrstjärna i Norska Dagbladet. Till råga på allt har hon varit i Albanien för att göra en promotion spelning och när hon kommer fram är spelning inställd och den så kallade inne-nattklubben är tom på folk. Är det sabotage på gång från någon illasinnad konkurrent?

Irland som i år har bytt från ballader till en sjungande kalkondocka. Nej tack - då föredrar jag en norsk ballad med Maria.
Den inkommande helgen anländer de flesta journalister och det märks att nervositeten stiger bland deltagarna och det innebär fler "skandaler". Nu dags att återgå till packningen. Skönt att flyget inte avgår i arla morgonstund. Ser med spänning fram emot att flyg med JAT Jugoslav Airlines. Det måste vara den sista resten av det Jugoslaviska riket. Alla andra institutioner kallas i alla fall in Jugoslaviska längre.
Min schlagerkompis och ressällskap Roger har nu tagit steget in i bloggandets värld. Ni hittar den på http://rogerjohannesontour.blogspot.com/

Inga kommentarer: