söndag 20 maj 2012

Eurovision 2012: Ungerns Compact Disco jobbar hårt i Baku

Compact Disco ligger inte på latsidan här i Baku. Trots att det är fullt upp med repetitioner och pressmöten, så passar gruppen på att spela in en video i Baku. Inte med sin Eurovision-låt "Sound Of Our Hearts" utan en annan låt "Part Of You". Gruppen får hjälp med tekniken av Azerbajdzjanska Xazar TV. Smart joint venture som dessutom genererar reklam för Bakus vackra vyer.

 

Csaba Walkó är gruppens sångare och han passade på att göra 'prao' som reporter. I alla fall på lördagens öppningsfest. Uppenbarligen var han framgångsrik och lyckades få till ett flertal intervjuer med andra artister. Här är det Montenegros Rambo Amadeus som får tycka till om "Sound Of Our Hearts".

Det är alltid bra med en back-up plan ifall karriären dalar. Just nu kanske det inte är aktuellt eftersom Compact Disco verkligen ser till att använda Eurovision för att skapa en internationell plattform. Som vi alla vet kommer det en vardag efter att detta evenemang är över. Och vem vill väl drabbas av post-eurovision-trauma.

Ser fram emot video för "Part Of You". Fram till dess får vi lyssna på låten!Foto: EBU, Lilian & Roger

Inga kommentarer: