måndag 12 mars 2012

Melodifestivalens höjdare och intervju med Helena Paparizou

Det blev en ’Euphorisk’ kväll för Loreen och allt annat än 'Amazing' för Danny som blev besegrad av Loreens rekordmånga telefonröster (670 551). Man kan konstatera att Loreen hade rätt låt i år. Det rådde dessutom stor enighet bland folket och jurygrupperna. Oberoende av hur det går i Baku så kan ingen säga att vi skickat fel låt.


Innan det var final hann vi med invigningsfesten i Stadshuset och den var tjusigt värre i vanlig ordning med fantastiska bordsdekorationer.På tal om Baku så gjorde ju Sarah Dawn Finer en suverän introduktion och 'välkomsthälsning' till Switzerland. Jag hoppas hon dyker upp som skådespelare i andra sammanhang. De andra damerna, Helena och Gina, gick inte heller av för hackor.
En personlig highlight var helt klart att få intervjua Elena Paparizou. Sist jag såg henne var i Kiev 2005 när hon vann Eurovisionen. Kul om hon börjar visa sig lite oftare i Sverige. Det är skönt att se att hon inte ser ut som de 'photoshoppade' grekiska CD-omslagen.
En annan höjdare var att prata med Uffe Wahlberg i Thorstens Flincks Revolutionsorkestern. Uffe var en av medlemmarna i Secret Service. ’Var’ är förresten helt fel. ’Är’ passar bättre då bandet fortfarande finns och turnerar, i första hand i Ryssland, där fansen fyller fotbollsarenor för att lyssna till ”Oh Susie”, ”Ten O'Clock Postman” och ” Flash In The Night”.


Intervju med Helena Paparizou på efterfesten:
 
 

Foto, video: www.oikotimes.com, Mike & Daniel

Inga kommentarer: