lördag 7 maj 2011

Italy and Dana International are back

Om inte oddsen vore så dåliga så skulle jag satsa några euro på att vinnare i år heter Blue och kommer från Storbritannien. Det verkar som att den fyra killarna vet vad de snackar om när de sjunger "I Can".

Så var det äntligen dags för Israels första presskonferens. Den förra ställdes in men så handlar det också om en "Diva" som numera satsar på "Ding Dong". Givetvis är det Dana International. Det blev en kul presskonferens där hon var glad för avståndet mellan publik och henne själv medan hon tackade gud för smink. Hennes bästa kommentar var: Straight men look for my boobs and bum. Gay men are looking for my high heels, jewelleries, make up and Jean Paul Gaultier.


Dessutom har den tidigare Eurovisionsvinnaren inte begränsat sig till två klänningar (semifinal + final) utan åtta. Dana kanske ska delta i en annan tävling nästa vecka.


Bästa liveframträdandet i pressrummet - Italiens Raffaele Gualazzi.


Fredagkväll hade OGAE (organisationen för Eurovisionsklubbarna) fixat party på Euroklubben. Ca 20 av tävlingens artister var där, inklusive Sverige och Finland. Eric Saade sjöng en mycket nedtonad, akustisk version av sin låt. Det är nämligen en hel del snack om att han inte kan sjunga och det myten ville han ta död på. Tilläggas ska att det inte var samma hektiska danstempo på scenen som det lär vara i semifinalen.

Foto: Lilian & Roger

Inga kommentarer: