fredag 12 februari 2016

Melodifestivalen 2016: Mellomingel med spekulationer

Invigningsmingel i Malmö Rådhus och intensiva spekulationer med vänner och press om torsdagens repetition. Vem går vidare på lördag? Ingen har svaret och de flesta är rörande eniga om att alla har en chans. Bland minglade gäster fanns en glad Krista Siegfrids i tjusig, röd klänning. Hon är mycket populär och alla "faller" för hennes charm och positiva utstrålning. En bättre titel på sitt bidrag kan Krista knappast ha. 
En delikat buffé och en chans att slappna av. Välförtjänta Mellomingel efter en fullmatad dag för artister, press och alla fantastiska människor som bidrar till att Melodifestivalen sänds.

Eftersom jag är på plats för svenska YLE:s räkning så blir det en hel del Krista-fokus. Jag tyckte hennes första rep gick alldeles ypperligt. Själv säger hon att alla kameravinklar inte satt exakt där de skulle och så lovar hon att le mer på lördag. Att titta in i rätt kamera vid rätt tillfälle, le, dansa och sjunga rätt - kan förstå att det krävs en hel del koncentration. Räkna med fartfylld show, 'Carola-fläkt', Formel 1 flaggor och rött, rött, rött.

När jag intervjuade Krista häromdagen ställde Håkan upp som kameraman. Härligt med schlagervänner som kan rycka in när det krisar. TACK Håkan!

Viktigt att ha koll på utrustning, frågor och naglar när det är intervjudags.

Foto: Lilian, Håkan Lindstam

Inga kommentarer: