söndag 14 februari 2016

Melodifestivalen 2016: Krista Siegfrids om sin 5 plats i Mello

Krista Siegfrids gjorde sitt bästa framträdande när det verkligen gällde. Givetvis var hon lätt besviken över att snubbla på målsnöret men såg sig ändå som lite av en vinnare - hennes barndomsdröm är uppfylld - att delta i Melodifestivalen.


Här är hennes kommentarer strax efter TV-sändning.


Press och media har imponerats av Krista under dessa dagar. Hennes naturlighet, positiva utstrålning och proffsighet gör att många tror att hon återvänder till Melodifestivalen. Nu har hon en plattform att bygga. Förmodligen var hon för okänd för svenska folket - något som Carolina Norén, programledare för Svensktoppen, också indikerade när jag intervjuade henne. Låten saknade förmodligen det sista lilla extra för att få publiken på fall. Eller för att citera schlagerexperten David Lindström:
"Krista Siegfrids var säkerheten själv och drog igång ett schlagerrally som borde räckt till andra chansen. Kan hända hade en sång med mindre Linda Bengtzing-anda legat mer i tiden. Krista har satt ner foten i den svenska nöjesvärlden och det skall hon vara vara stolt över. Hon har potential att ta hem hela tävlingen en annan gång, det är jag rätt säker på." 


Eftersom Krista inte gick vidare så är det fritt fram att lyssna till låten på Spotify
Foto, videointervju: Lilian
Official foto "Faller": Krista
Videoframträdande: SVT

2 kommentarer:

MathsFlights sa...

För mig, Krista var bäst på lördag! :)

Lilian Brunell sa...

Hej. Du var inte ensam om att tycka så :-)!