tisdag 20 januari 2015

Hallå, hallå! Anropar bloggosfären

Att blogga är idag förmodligen mer vanligt än att skriva dagbok. Det jag ofta undrar över är hur man når fram i bloggbruset. Hur kommer mitt budskap fram, hur når jag mina själsfränder?

Naturligtvis gäller det att "sticka ut", att skriva om sådant som andra vill läsa men det tror jag är ett mindre bekymmer. Någonstans finns det alltid någon som är intresserad. Det gäller bara att vi hittar varandra.
 
I verkliga livet så handlar det om kontakter och kontakters kontakter. Jag tror att detsamma gäller i bloggosfären. Om vi tipsar om varandra, så når vi ut till nya läsare och bloggande bloggare. Varsågod - här kommer mitt tips som leder er till mina väninnor Cathryn och Linda.

Cathryn förser oss med delikat recept med italienska förtecken via Vino e Pane
www.vinoepane.se

(foto: Cathryn)


Linda skriver om mat, träning och livet i synnerhet:
www.frunlindell.blogg.se


(foto: Linda)


En annan trevlig upptäckt som jag gjorde idag är en blogg som kallas Svenska Resebloggar. Det är en samlingsportal för oss som skriver om resor. Jättebra idé. Nu kommer jag också att registrera min blogg hos denna blogg: www.svenskaresebloggar.se.
www.svenskaresebloggar.se

Kontakters kontakter - det kan bli vårt framgångsreceptet för att nå likasinnade i bloggosfären. Avslutningsvis vill jag sprida en medioker, liten slogan: "Fortsätt lobba, vi har mer att blogga".

1 kommentar:

Johanna sa...

Vilken härlig slogan! :)